Sinead O'Connor már a harmadikat sem akarta

A remény diadala...: Negyedszer is férjhez ment az énekesnő

Második válását követően Sinead O'Connor kijelentette, soha többet nem akar házasodni, ahhoz képest viszont épp negyedszer mondta ki a boldogító (?) igent pénteken Las Vegasban.

2011.12.09 18:29ma.hu

A mondás szerint a második házasság a remény diadala a tapasztalat felett, egyesek ezt ki szokták egészíteni azzal, hogy a harmadik meg a hülyeség diadala, de arról nem szól a fáma, hogy vajon minek lehet nevezni a negyedik nekifutást. Az biztos, hogy Sinead O'Connor nagyon optimista, annak ellenére, hogy már második házassága kudarcba fulladása után kijelentette, soha többé ilyet.

Aztán mégis nekifutott harmadszor is, de csak azért, hogy röpke 8 hónap után belássa, mégiscsak hiba volt. De úgy látszik, vagy nem tanult még mindig a leckéből, vagy elképesztően reménykedik abban, hogy előbb-utóbb sikerülnie kell, mert most negyedszer is oltár elé állt, ezúttal Barry Herridge lett a szerencsés kiválasztott, a helyszín pedig Las Vegas.

Az a Las Vegas, ahol az átlagosnál is könnyebben kötnek az emberek házasságot, sokszor akár hirtelen felindulásból is, ám talán épp ennek tudható be, hogy ugyanilyen könnyen ér véget a kapcsolat. De ne legyünk ennyire ellendrukkerek, ki tudja, talán most tényleg jól választott a 45 éves énekesnő, akit a '80-as években kopaszon ismertünk meg és aki most újra visszatért ehhez a "hajviselethez", vagy inkább hajatlanviselethez.

A cseppet sem szokványos ceremónián egyébként Sinead egy rózsaszín Cadillacben ült egy rózsaszín, erősen kivágott ruhában, ami felfedte az énekesnő tetoválásait is. "Nem épp a hagyományos ruha volt, igaz, az esküvő sem volt hagyományos" - mondta később egy forrás az este 7-kor kezdődő, alig 10 perces szertartásról. Azért arra elég volt az idő, hogy a menyasszony szeméből kicsorduljanak a boldogság könnyei.

Az esketés végén az újdonsült házaspár meggyújtotta a közös életüket jelképező gyertyát, majd a kápolnában állók rázendítettek a Happy Birthday című dalocskára, nem véletlenül: a menyasszony épp egy nappal korábban ünnepelte 45. születésapját!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.