Tetemkereső kutya segített

Tompai házának kertjében ásta el a meggyilkolt férfi holttestét

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság eltűnés miatt folytatott közigazgatási hatósági eljárást. 2013. március 21-én tett bejelentést egy tompai nő, hogy nála lakó 21 éves unokája március 4-én eltűnt, azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

2013.08.23 12:21ma.hu
Forrás: police.hu

Az eljárás során a kiskunhalasi nyomozók tanúkat hallgattak ki, és széleskörű adatgyűjtő munkát folytattak, melynek eredményeképpen kiderült, hogy utoljára V. Zoltán 53 éves tompai férfi találkozott az eltűnt fiatalemberrel.

A beszerzett adatok alapján a kiskunhalasi és a Bács megyei nyomozók 2013. augusztus 22-én délután ellenőrzés alá vonták V. Zoltán tompai ingatlanát. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi-Technikai Osztályától igénybe vett tetemkereső kutya által jelzett helyen a rendőrök megtalálták és kihantolták a márciusban eltűnt férfi holttestét.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást V. Zoltán ellen. A férfival szemben őrizetbe vétele mellett folyik a nyomozás, a rendőrség kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.