Trafik-ügy, Fidesz-válasz

Fidesz: maffiabaloldal, amely az alvilággal paktált le egy választás elcsalásáért

"Ugyanazok, akik tönkretettét, kifosztották Magyarországot és a magyar emberek ellen fordultak, ne akarjanak számon kérni senki semmiért" - hangsúlyozza Hoppál Péter.

2013.05.13 21:36MTI

A Fidesz szóvivője szerint a "Gyurcsány-Bajnai szövetségnek semmilyen alapja, pláne erkölcsi alapja nincs arra, hogy bárkit számon kérjen". Hoppál Péter ezt hétfőn arra reagálva közölte az MTI-vel, hogy Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke napközben tartott sajtótájékoztatóján bejelentette: nyolc napon belül írásbeli nyilatkozatot várnak a Fidesz és a KDNP parlamenti képviselőitől, illetve polgármestereitől arra, hogy nem vettek részt a trafikpályázatok előkészítésében és nem tettek javaslatot a nyertesek személyére.

A kormánypárt szóvivője szerint "az a maffiabaloldal, amely az alvilággal paktált le egy választás elcsalásáért, ne akarjon senkit számon kérni semmiért". "Ugyanazok, akik tönkretettét, kifosztották Magyarországot és a magyar emberek ellen fordultak, ne akarjanak számon kérni senki semmiért" - hangsúlyozza Hoppál Péter, hozzátéve: a "Gyurcsány-Bajnai szövetségnek nyilatkoznia se kell arról, hogy felvállalta-e a bűnt, mert a tények és jegyzőkönyvek igazolják azt".

A fideszes politikus szerint a "baloldalon hazudtak és loptak, ezt maga Gyurcsány Ferenc mondogatja, és korruptak is voltak, ezt meg Bajnai Gordontól tudjuk". "Mégis milyen alapon bírálnak ők alaptalanul bárkit is?" - teszi fel a kérdést Hoppál Péter, aki szerint a vasárnapi komlói "fölényes fideszes győzelem" is igazolja: az emberek már átlátnak a szitán, és nem hagyják, hogy a baloldal alaptalan rágalmakkal félrevezesse őket, különbséget tudnak tenni "a hazug lejárató kampány és az igazi bűn között".

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.