Megúszta a büntetést a zoofil férfi

Nincs baj a kutyaszexszel, ha az eb az élettársad

Megúszta a felelősségrevonást egy zoofíliában szenvedő férfi, miután a pszichológiai teszten úgy találták: a kutyájával szexelő gazda nem háziállatnak tartja kedvencét.

2011.10.14 14:29ma.hu / manna.ro

Általában ha valakiről bebizonyosodik, hogy egy állattal létesített szexuális kapcsolatot, az jó, ha felkészül egy hosszas időzésre valamely börtön falain belül, nem is annyira a szexuális perverziója, inkább az állatkínzás miatt. Egy svájci illető mégis megúszta a büntetést, annak ellenére, hogy kétséget kizáróan sikerült bizonyítani három éve tartó "viszonyát" kedvenc kutyájával.

Az elszigetelt helyen élő 25 éves férfit ugyanis a tárgyalás során pszichológiai vizsgálat alá vetették, melynek során megállapították, hogy ő meg van győződve arról: valódi élettársi közösségben él ebével, és ennek természetes része az is, hogy szexuális kapcsolat van közöttük.

A zoofíliában szenvedő illetőnek a büntetést így végül sikerült megúsznia, mindössze azt kötötték ki az ítéletben, hogy egy ideig rendszeres konzultációkra kell járnia. A kutya sorsáról nem szólnak a hírek, így nem tudni, a hatóság eltiltotta-e egymástól a "szerelmeseket".

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.