Sport

Gazdag Dániel egy-két hét múlva visszatérhet

Egy-két hét múlva visszatérhet a pályára Gazdag Dániel, akinek térdsérülés miatt kell kihagynia a magyar labdarúgó-válogatott Szerbia elleni Európa-bajnoki selejtezőjét.

2023.09.06 20:50MTI

Az észak-amerikai profiligában (MLS) szereplő Philadelphia Union futballistája szerdán az M1 aktuális csatornán elmondta, az előző alkalommal a másik térdének a belső szalagja sérült meg részlegesen, és abból túlságosan gyorsan tért vissza, mert fontos mérkőzéseik voltak. Emiatt a jobb térdét sokkal többet terhelte, mint kellett volna, ezért gyulladt be.

Hozzátette, a múlt héten a Toronto FC elleni bajnoki meccsen érzett először szúró fájdalmat a térdében, ezért lecserélték, és néhány napig nem edzett, de utána megint játszott, és az egész meccsen érezte a fájdalmat.

Az orvosi vizsgálatok szerint a szalagok és a porc nem sérült meg, csak a gyulladásnak kell megszűnnie. Erre várhatóan egy-két héten belül sor kerül, ezért októberben ismét a válogatott rendelkezésére állhat.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.