Sport

Atlétikai vb - Cégjelzés nélküli taxisok "vadásznak" a külföldi szurkolókra

A sportesemény szervezői azonnali intézkedést kérnek a hatóságoktól.

2023.08.22 11:10MTI

Cégjelzés nélküli taxisok "vadásznak" a budapesti atlétikai világbajnokság külföldi szurkolóira a Nemzeti Atlétikai Központ melletti benzinkútnál, hogy csillagászati összegekért vigyék a szállodájukba őket - figyelmeztettek kedden a sportesemény szervezői, akik azonnali intézkedést kérnek a hatóságoktól.

Az MTI-hez eljuttatott közleményben azt írták, hogy a "taxis hiénákról" több bejelentés is érkezett, az információk szerint nem ritka a százezer forintos ajánlat sem.

"A Budapest 2023 Nzrt. csak hivatalos taxis társaságokkal javasolja az utazást, és levélben fordul Budapest Főváros Kormányhivatalához, amelytől azonnali intézkedést sürgetve kéri, hogy akadályozza meg, hogy további sérelem érje a vendégeket" - közölték.

A szervezők megvédik a szurkolókat, és mindent elkövetnek azért, hogy a lehető legjobb körülményeket teremtsék meg számukra - emelték ki.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.