Egyszerre köszönhettek el a szurkolók

Az UEFA is megemlékezett az Albert Stadion búcsúztatásáról

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) honlapján is megemlékeztek az Albert Stadion múlt vasárnapi búcsúztatójáról.

2013.03.29 01:30MTI

A portálra csütörtökön felkerült cikk szerint a Ferencváros látványos körülmények között intett búcsút az arénának, amelyet lebontanak és a helyére új stadiont építenek. A szerző kiemeli, hogy ritka az olyan alkalom, amikor egy legendás pályától és a csapat korábbi meghatározó játékosaitól - köztük Lipcsei Pétertől, Lisztes Krisztiántól, Balog Zoltántól, Dragóner Attilától, Keller Józseftól és Rósa Dénestől - egyszerre köszönhetnek el a szurkolók, s az Üllői úton most ezt történt.

"Nagyszerű élmény volt újra a pályán lenni egykori társaimmal és a fiatalokkal. Emlékezetes búcsú volt ez a stadiontól" - idézte Lisztest a cikk.

A Ferencváros labdarúgócsapata az Albert Stadion búcsúmeccsén gól nélküli döntetlent játszott a kolozsvári CFR együttesével. Az Üllői úti aréna 1974 májusa óta szolgált a zöld-fehérek otthonául. Az új stadion alapkövét csütörtökön tették le, majd közvetlenül ezután megkezdték a réginek a bontási munkálatait.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.