Szerencsejáték

A gyári munkás, aki 4 milliárd forintot nyert a lottón, most feleséget keres, akivel elköltheti

Egy német bulvárlap már létre is hozott egy e-mail címet a potenciális partnerek számára.

2022.11.11 14:29ma.hu

Egy lottónyertes, aki 9 927 511,60 eurót nyert, feleséget keres, akivel megoszthatná a pénzt.

Kursat Yildirim, dortmundi lakos nyakába szeptember 24-én szakadt a zsíros nyeremény. Hogy segítsen a férfinak megtalálni élete párját egy német bulvárlap, létrehozott egy e-mail címet a potenciális partnerek számára.

A szerencsés szerencsejátékos azonnal felmondott az acélgyárban, és költekezésbe kezdett: vett már egy Ferrari 448 Pista és egy Porsche Turbo S Cabriolet gépjárművet.

Ezen kívül Kursat megvásárolta kedvenc italát és egy drága órát. A 41 éves férfi olyan élettársat keres, akivel fényűzően költhet.

"Még mindig egyedülálló vagyok" - mondta a Bild című német lapnak. "Lehet szőke vagy barna, nem érdekel".

Azt mondta: "Szeretnék szerelembe esni. Olyan nőt keresek, aki szeret utazni és kész családot alapítani velem. Olyan nőre van szükségem, akiben megbízhatok, bármi történjék is."

Azt mondta: "Nagyon jól tudok vigyázni magamra. Elővigyázatossági intézkedéseket tettem. A pénzem biztos kezekben van. Hirtelen mindenki a barátom. Olyan emberek, akikről már régóta nem hallottam, felhívnak, hogy azonnal pénzt kérjenek. Kilencven százalékuk irigy, és azt gondolják, hogy nem érdemlem meg ezt."

"Hidd el, soha nem fogom elfelejteni, honnan jöttem. Munkásosztálybeli vagyok; soha nem leszek arrogáns" - tette hozzá.

A nemrég vásárolt luxusautóiról beszélve Kurszat azt mondta: "Csak a gyűlölködők miatt vettem őket. Az összes irigy embernek".

"Szívesen elmennék Afrikába kutakat ásni és ajándékokat adni az ottani gyerekeknek. Az emberek leírtak engem. Azt mondták, hogy végeztek velem. De imádkoztam Istenhez, hogy legyen esélyem jó dolgokat tenni. Most ezt fogom tenni" - mondta.

Hozzátette, hogy pénzt küldött a testvéreinek és a szüleinek.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.