Visszafogottabban vonultak a színésznők

Képek - Egy-egy sliccelést azért megengedtek maguknak Cannes-ban

A zenei- és filmfesztiválok mindig remek alkalmak arra, hogy ne csak a hírességeket, de legújabb ruhakölteményeiket is megcsodáljuk. Idén a hölgyek visszafogottabbak voltak.

Divat - Cannes: pirosba, zöldbe, fehér-feketébe öltöztek a sztárok képgaléria

2012.05.25 11:55MTI/ ma.hu

Ahogyan minden évben, 2012-ben is sor került a francia riviérán a nívós filmfesztiválra: a 65. cannes-i filmfesztiválon idén is számos híresség tette tiszteletét.

Kylie Minogue - Képekért KATT a fotóra! - Fotó: MTI

Az ilyen nagyszabású gálák mindig jó alkalmak arra, hogy a jelenlevők a divattervezők egyedi alkotásait is megcsodálhassák a résztvevő sztárokon.

A méretes dekoltázsok, kivillanó combok ezúttal hiányoztak a színésznőkről, inkább a rafinált szabás és a szigorú vonalvezetés volt népszerű a ruhakölteményeken.

A színeket illetően kétségtelenül "kivilágított" a sorból a ma már kétgyermekes, gyönyörű színésznő, Nicole Kidman: élénkpiros ruhája csak úgy vonzotta a tekinteteket.

Kylie Minogue
és Macy Gray énekesnő a katonás zöld színt és a feketét részesítette előnyben, persze a két hölgy stílusban teljesen más öltözetben vonult fel.

Edith Scob szintén a feketére szavazott, míg Kirsten Dunst fehér, sima ruhát választott, térd alá érő szoknyával, csipkés kivitelezésben.

A kis felsliccelések azért nem hiányoztak Nicole és Kylie ruhájáról sem. Ennyit azért megengedtek maguknak a szexis hölgyek...

Egyedül az orosz modell, Irina Shayk és az uruguayi énekesnő, a Vad Angyal egykori alakítója, Natalio Oreiro hozta megszokott dekoltázsát....

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.