Ha otthon is mezőre vágyunk...

Képek - Virágba borulva: a 15 legtrendibb minta

Sokan szeretik a virágos tapétát, ágyneműt, terítőt vagy párnahuzatot - megmutatjuk, mely minták 2012-ben a legnépszerűbbek, ha virágokról van szó.

Otthon - Virágba borulva: a 15 legtrendibb minta képgaléria

2012.01.24 15:55ma.hu

Vannak, akik úgy gondolják, kevésbé összeilleszthető egy mintás, virágos tapéta a bútorok, tárgyak sokaságával, mások azonban inkább a falat szeretik mintásan és a berendezést visszafogottabb, egységes színekben.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: schoener-wohnen.de

Mindenesetre aki számára kedvelt a virágminta, 2012-ben is tobzódhat benne: a különféle virágos falfestések, tapéták most is igen népszerűek és a vidám hangulatot kölcsönöznek a helyiségnek.

Nemcsak a falakon, a bútorokon, függönyökön, párnákon, puffokon, ágyhuzatokon is divatos ez a minta.

Utólag is könnyedén lehet virágossá varázsolni a lakást, ha a virágmintás függöny színeiben passzol a bútorokhoz és/vagy a falhoz.

Ha a nagy minták kevésbé illenek a környezethez, az apró virágos huzatok is nagyon hangulatosak és szépek, ráadásul nem fognak annyira elütni.

Az igazán vállalkozó kedvűek egységes mintát alkothatnak párnára, bögrére, dobozokra, ágyneműre. Nehéz ennyi mindenre egyforma mintát találni, de kivitelezhető. Dekoratőrök segítségét is igénybe vehetjük!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.