Érdekes nappalik, hangulatos újításokkal

Képek - Törni stílusosan kell!

Az unalmas berendezés, a megszokott bútorok mellett olykor nem árt valamilyen üdítő újdonsággal feldobni a szobát - de mi legyen az?

Otthon - Törni stílusosan kell! képgaléria

2012.01.13 15:55ma.hu

Nem tetszik a szobánk? Valami újat szeretnénk, de másik bútort venni nem akarunk, és újrafestésre sincs szükség. Változtatni akkor is lehet, néhány egyszerű berendezési tippel.

Teremtsünk harmonikus teret a beszélgetős estékhez, délutánokhoz. Az ülőgarnitúra a téglalap alakú elrendezése lehetőséget ad arra, hogy a társaság tagjai könnyebben kommunikáljanak egymással.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: schoener-wohnen.de

Szerencsés esetben több darabra szedhető a garnitúra - alá kerüljön egy hangulatos szőnyeg! Törjük meg a teret stílusosan!

A klasszikus, konzervatív barna komódhoz aligha tűnik illőnek egy fehér, ciklámen csíkos szőnyeg. Mégis nagyon üde hangulatot teremt, a fehér falakhoz pedig ideális, hiszen az "elviseli" a színes motívumokat.

A sötét falra a szemmagasságnál lejjebb is rakhatunk fehér, a falból megfelelően kivilágító grafikákat egy csoportba.

Nagyon mutatós lehet, különösen fehér szobában, ha a gyertyák különféle színű tartókba kerülnek és egy helyen helyezzük el őket.

Ugyancsak sötétebb, zöldes falon néz ki jól a fekete-fehér repró, külön érdekességként hat, ha egyik-másik része kiemelkedik a falból.

Amennyiben gondolkodtunk új szekrényen, tévé és könyvek tárolására kiváló lehet egy olyan darab, amelyen a készülék előtti részt el lehet húzni, és máris egy kicsit más hangulatot teremtünk a szobában.

Tekintsük meg a képgalériát!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.