Programajánló

Musicalbemutató és családi programok a fővárosi állatkertben

Sokszínű programkínálattal várja a nagyközönséget februárban az Állatkert: a hétvégén családi programok lesznek, február második hétvégéjén a Vadak ura családi musicalt mutatják be a Biodómban.

2024.02.02 01:30MTI

A Fővárosi Állat- és Növénykert csütörtöki közleménye szerint a február 24-ig látogatható Sárkány Éve Lampion Fesztivál keretében szombaton és vasárnap 17-től 21 óráig családi hétvégével várják az érdeklődőket: gólyalábasokkal, arcfestéssel, valamint a sárkányos tematikához kapcsolódó kreatív kézműveskedéssel.

Február 10-én és 11-én a Vadak ura - The Covenant című családi musicalt mutatják be a Biodóm aulájában, látogatóközpontjában. Mindkét nap két-két előadásra kerül sor. A főbb szerepekben többek között Pesák Ádám, Békefi Viktória, Fésűs Nelly, valamint Makrai Pál lesz látható.

Mint írták, a látogatók új állatokkal is megismerkedhetnek, például a matakóval, a nemrég született háromöves tatuval, aki az Állatkert közösségi média felületein meghirdetett névadó ötletbörze nyomán a Don Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo nevet kapta - olvasható a közleményben.

Néhány napja látható már az Állatkert nemrégiben érkezett új szibériai tigrise, Agnes is, aki egy csehországi társintézményből került Budapestre. A fiatal, két és féléves nőstény mellé az Állatkert tervei szerint hamarosan egy hím is érkezik majd.

Bővebb információk a programokról a www.zoobudapest.com weboldalon találhatók - áll az összegzésben.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.