Baleset

Dupla baleset az M1-esen ugyanazon a szakaszon

Meghalt egy ember az M1-esen Lébénynél történt balesetben.

2024.02.16 14:29MTI

Meghalt egy ember az M1-es autópályán Lébény térségében, a sztráda Hegyeshalom felé vezető oldalán péntek délelőtt történt balesetben. A pálya korábban lezárt szakaszán már tovább engedik a több kilométeren feltorlódott kocsisort, ám időközben újabb baleset történt ezen a szakaszon - közölte a rendőrség és az Útinform.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte a police.hu oldalon, hogy Kimle térségében több gépjármű ütközött össze; a balesetben egy ember meghalt. Az Útinform tájékoztatása szerint a 151-es kilométernél már közlekedhetnek a járművek.

A vármegyei rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon kora délután azt közölte, hogy újabb baleset történt ugyanezen a szakaszon, Ausztria irányába kamionok ütköztek Öttevény térségében, a 137-es kilométernél. A rendőrök a szemle és a műszaki mentés ideje alatt az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, torlódásra kell számítani.

A közlekedők a 129-es kilométerszelvénynél, Győr után tudják elhagyni az autópályát, és jelenleg Mosonmagyaróvár térségében a 160-as kilométerszelvénynél tudnak visszatérni az útszakaszra - írták.

Az Útinform szerint a kocsisor már 7-8 kilométeres, a szembejövő oldal forgalma is lelassult a nézelődők miatt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.