Amfetamint és marihuána-származékot találtak?

Kábítószerrel való visszaélés miatt előzetesben egy karcagi férfi

A Szolnoki Járásbíróság szombaton egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte azt a karcagi férfit, akit a napokban visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanújával vett őrizetbe a rendőrség.

2013.02.09 18:35MTI

Sándor Géza tájékoztatása szerint a Szolnoki Járásbíróság ügyészi indítványra döntött a férfi 30 napra történő előzetes letartóztatásba helyezéséről, szökés, elrejtőzés veszélye és a bűncselekmény tárgyi súlya miatt.
   
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Pásztorné Kovács Ágnes közölte: a 35 éves férfit csütörtökön a kora esti órákban igazoltatták Karcag egyik utcáján. A rendőrök a ruházatát, illetve csomagjait átvizsgálva bukkantak rá a különböző kábítószergyanús anyagokra, melyeket lefoglaltak. A gyanúsítottat visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetése miatt őrizetbe vették. A Karcagi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja az ügy körülményeit.
   
Az MTI úgy tudja: a büntetett előéletű férfinál csekély mennyiséget meghaladó amfetamint és marihuána-származékot találtak.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.