Mértékadó hirdetési partner a Ma.hu

Médiaajánlat

Általános információk és hirdetési lehetőségek

A Ma.hu network látogatottságát a Analytics és a DKT auditálja.

Ajánlatkéréssel (hirdetés és PR cikk) kapcsolatban az alábbi email címre írjon: marketing(kukac)ma.hu

Ma.hu Network

A Ma.hu Network több mint 15 éves múltra visszatekintő portálcsoport, melynek főpillére a Ma.hu hírportál. A Ma.hu magyar befektetői csoport tulajdonában van a kezdetek óta, melynek legfőbb célja a független és pártatlan tartalomszolgáltatás.

Ma.hu portál

Havonta közel félmillió egyedi látogató (UU) keresi fel rendszeresen az oldalt, facebook oldalunk havi kétmillió embert ér el, több, mint kettőszázezer lájkolója van az oldalnak. A meglévő hírpiacon speciális helyzetét annak köszönheti, hogy olvasóinak többsége kevés egyéb híroldalt olvas. Ennek megfelelően a hír site-okon megjelenő reklámoknál nagyon jó kiegészítő kommunikációs csatornaként tud felületet biztosítani. A Ma.hu szerkesztősége gyors, hatékony és rugalmas, ahol a szerkesztők percre kész, friss és aktuális információkat biztosítanak olvasóiknak. A Ma.hu portálon megjelenő cikkek, hírek az egyik legjobb válogatás a hazai piacon. Kiemelt témák az Életmód és a Kultúra rovatok.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.