Botrány

Magyar Péter szerint a Karmelitában megírt forgatókönyv alapján készült Varga Judit Hajdú Péternek adott interjúja

Az ügyészség bejelentéséről és Iványi Gáborról is írt.

2024.03.28 15:40ma.hu

"Miközben Rogán Antal volt üzlettársa, Hajdú Péter tegnap a Karmelitában megírt forgatókönyv alapján előkészítette a bulvárinterjút, az ügyészség a cselekvés látszatát keltve meghallgatta a Schadl-Völner és társai ügyben a volt igazságügyi minisztert. Erről persze a propaganda elfelejtett tegnap beszámolni" - írta Magyar Péter legújabb, közösségi oldalán megosztott bejegyzésében.

"Az ügyészség mai bejelentése után már jobban érthető, hogy miért volt olyan sürgős tegnap este kirakni a videót, amiben mindenről szó esett, csak éppen az embereket valójában érdeklő kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem" - fogalmaz Magyar az üggyel kapcsolatban.

Bejegyzésében egy másik témát is érint, mégpedig Iványi Gábor ügyét. Ezzel kapcsolatban felteszi a kérdést: "mennyire kell ahhoz lelketlennek és cinikusnak lenni, hogy a magyar ügyészség az egyik egyház vezető lelkészét, Iványi Gábort nagycsütörtökre, az utolsó vacsora napjára idézze meg gyanúsítotti kihallgatásra?!"

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.