Orbánra is reagálva

Jobbik: bankárkormány után itt az offshore-trafik-kormány

A Jobbik szerint a nagyszámú, "Fideszhez köthető" nyertes és a nekik garantált 10 százalékos nyereség azt bizonyítja, hogy vannak olyan emberek, akiknek az egyéni boldogulása fontosabb a közösség érdekeinél.

2013.05.03 12:13MTI

A Jobbik szerint az elmúlt hetek offshore- és trafik-botrányai azt mutatják, hogy a bankárkormányt felváltotta az "offshore-trafik-kormány", pedig inkább nemzeti kormánya kellene, hogy legyen Magyarországnak.

Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő pénteki sajtótájékoztatóján mondta ezt.

Az ellenzéki politikus reagált a miniszterelnöknek a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában péntek reggel elhangzott bejelentésére is, miszerint nem engedhető meg, hogy elveszítsék a megélhetésüket azok, akik eddig főállásban trafikot működtettek, de nem nyertek a dohányboltpályázaton.

Szilágyi György szerint ezek az emberek nem erre várnak, hanem azt szerették volna, hogy egyenlő feltételekkel indulhassanak a pályázaton és folytathassák tevékenységüket. A Jobbik szerint a nagyszámú, "Fideszhez köthető" nyertes és a nekik garantált 10 százalékos nyereség azt bizonyítja, hogy vannak olyan emberek, akiknek az egyéni boldogulása fontosabb a közösség érdekeinél.

Szilágyi György hangsúlyozta: a Jobbik mindent megtesz az igazság kiderítéséért, az esetleges összefonódások felderítéséért, valamint a pályázatok megsemmisítéséért és egy új kiírásáért.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.