Megszüntették az eljárást ellene

Növényi Norbert: Nem tettem semmit!

Négy bűncselekmény miatt folytattak büntetőeljárást a birkózó ellen, miután exneje súlyos testi sértéssel vádolta - Növényi Norbert azonban fellélgezhet.

2009.07.23 08:00ma.hu

Az össze eljárást megszüntették Növényi Norbert ellen tegnap - Négy bűncselekmény miatt folytattak büntetőeljárást.

Volt felesége, Mariann súlyos testi sértéssel, zaklatással és fenyegetéssel vádolta és azzal, hogy nyomozott utána. Bűncselekmény, illetve bizonyíték hiányában azonban Növényi ellen ejtette a vádakat.

Vádemelésig sem jutott az ügy - árulta el a birkózó jogi képviselője, Hyross Virág. Növényi Norbert elmondta, benne sosem volt félelem, hogy bármiért elítélhetik, mivel nem tett semmit. A magyar jogrendszer általában elég jól ki tudja találni, ki mond igazat és ki nem. Norbert ezek után sem kíván elégtételt venni volt nején - mondta el a Napi Ásznak.

Növényi Norbertnek és volt párjának, Mariannak egy közös gyermeke született, a kis Norbi.

A házasság egy évtizeden át boldog volt, amíg egy napon a birkózó számára ki nem derült, hogy súlyos gondok vannak. Egy sms-ből jött rá, hogy a felesége megcsalja.

Norbertben egy világ omlott össze. Ráadásul nem sokkal később volt neje súlyos vádakkal illette őt: azt állította, hogy Növényi megverte, és megfenyegette őt, hogy megöli.

Sosem fogja engedni, hogy új életet kezdjen - vallotta a volt asszony. A birkózó számára szörnyen megalázó volt, hogy Mariann bejelentése után ujjlenyomatot vettek tőle, fotónyilvántartásba került.

A hercehurca szerencsére lezárult, és Növényi Norbert új életet kezdett - Új párjával két éve alkotnak egy párt, s érkezik már a baba is!

Norbert és szerelme, Krisztina kisfiút vár. Az asszonynak korábbi kapcsolatából van már egy 12 éves lánya.

A birkózó és párja nem tervezték egyelőre a gyermeket, de nagyon örülnek, hogy érkezik a gólya!

Mire vágyott titkon Növényi Norbert?

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.