"Biztos vagyok benne, hogy megfiatalít!'

Növényi Norbert és párja kisfiút vár!

Növényi Norbert és párja, Krisztina megtudták: kisfiuk lesz. A négydimenziós ultrahangon jól látszik, szerencsére a kisbabának mindene tökéletesen fejlődik.

2009.06.23 06:50ma.hu

Növényi Norbert és párja, Krisztina nemrég tudták meg: kisfiuk lesz. A baba tökéletesen fejlődik.

Krisztina elárulta, meglepődött - neki egy 12 éves lánya van.

- Titkon most is lányt szerettem volna - mosolyog a kismama, aki azt hitte, ezúttal is kislányt hoz a gólya, de már nagyon boldog, hogy fiút hord a szíve alatt.

A kemény öklű kick-box világbajnok teljesen elérzékenyült fia képei láttán.

- Nem terveztük, hogy legyen baba, azt hittük, más probléma van - mesélte a Fókusz kamerái előtt Növényi Norbert. - Aztán az orvosnál kiderült, hogy másállapotban van a párom.

A sportoló és kedvese hisznek abban, hogy Krisztina nemrég elhunyt édesanyja küldte nekik ajándékba a kicsit.

A pár immár három éve él együtt, Krisztina lánya, Norbi 26 éves felnőtt nagylánya és 9 éves kisfia, Nonó mellett ez lesz az első közös gyerek.

Krisztina szerint a gyerekeik mostmár összeszoktak. Norbert úgy véli, a kisbaba még jobban összehozza majd őket egymással.

Növényi párja a Fókusznak elárulta: első látásra beleszeretett Norbertba, jólelkű, humoros embernek tartja, aki mindenre odafigyel, rá meg különösen.

A páros azt tervezi: megvárják a baba érkezését, a szülésnél Norbert is ott akar lenni. Utána házasodnának össze - nevet még nem találtak a kicsinek.

Növényi Norbert 52 éves, de olyan boldognak érzi magát, mint még soha. Biztos benne, hogy fiatalon tartja majd az apaság.

Növényi nem mond le a gyermekről - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.