Új pótorrot kapott a nagyapó

Mire hazaért a fogorvostól, elvesztette az orrát

Amikor a 83 éves nagypapa hazatért a fogorvostól és belenézett a tükörbe, döbbenten vette észre, hogy útközben valahol elvesztette az orrát. Most újra boldog, jobbat kapott.

2013.10.04 08:40ma.hu

Újra boldogan megy emberek közé a 83 éves Cyril Osment, miután megkapta a pótorrát, aminek elődjét egy hónapja veszítette el, útban hazafelé a fogorvostól. A brit nagypapa otthon a tükörbe nézve vette észre, hogy arca közepén csak egy lapos rész éktelenkedik, arra pedig esély sem volt, hogy az orrát megtalálja az előtte megtett úton.

Fotó: Mirror

A férfi szerencsére nem az igazi orrát veszítette el, azt még tavaly távolították el neki rák miatt, és három hónappal ezelőtt kapta meg az apró mágnessel rögzített orrprotézist, de az nem volt kellően stabil rögzítésű, így tulajdonképp csak idő kérdése volt, mikor történik hasonló baleset. A bizarr malőr után a férfi egy felhívást tett közzé a sajtóban, hátha valaki rábukkant az orrára, de a Salisbury District Kórház egy tartósabb csereorrot készített neki.

"Ez is jó, sőt, még jobb, mint a régi volt. Erről senki meg nem mondaná, hogy hamis!" - lelkendezett a hétszeres nagypapa.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.