A gazdáját védte volna az eb

Harci kutya harapta le egy nő orrát

Leharapta egy 27 éves nő orrát egy harci kutya, amikor amaz vitatkozni kezdett az állat gazdájával, egy másik, hasonló korú nővel. Az eb vélhetően a gazdáját akarta védeni.

2013.05.06 10:43MTI

Leharapta egy nő orrát egy harci kutya a németországi Gerában. A staffordshire-bullterrier egy lakásban támadt a 27 éves áldozatra, amikor az a kutya gazdájával, egy másik, hasonló korú nővel vitatkozott. A rendőrség vasárnap esti közlése szerint a leharapott testrészt nem sikerült megtalálni.

A kutyatulajdonos ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indult eljárás. A nőnek nincs engedélye a Türingiában veszélyes kutyafajtaként besorolt állat tartására.

Az orrleharapó harci kutya egy állatmenhelyre került, és soha többé nem kerülhet vissza gazdájához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.