2012 legdivatosabb falszínei - 2.

Képek - Az alkonyat már a falakon is felbukkan

Bár a javát már láthattuk, a lista még nem ért véget - ha a lakásunk "újrahangolására" vágyunk, nem árt, ha jobban beleássuk magunkat a divatos színekbe.

Otthon - Még több divatos fal árnyalat 2012-ben képgaléria

2012.01.03 15:55ma.hu

Újítani szeretnénk egy kicsit otthonunkon? Esetleg csak egy részén? Érdemes végignézni, milyen falszínek lesznek a legmenőbbek 2012-ben.

Nem azért, hogy feltétlenül csak ezek közül válasszunk a lakás újrafestésekor, hanem mert a hangulatteremtésben kétségtelenül nagy szerepet játszhatnak ezek a szép árnyalatok.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: schoener-wohnen.de

A halvány zöld, a sárga árnyalatai, a lila és a kék mellett divatos például a mangó szín - akár fehér csíkokkal keverve is. Természetesen narancssárga bútorok és kiegészítők dukálnak hozzá, de a széleskörben elérhető fehér holmik is nagyon jól mutatnak egy ilyen szobában.

Ha már fehér, divatosabb a "gyöngy", azaz tört fehér árnyalat: természetes, elegáns és visszafogott. A homokszín ugyancsak nagyon jól kihasználható.

A "salsa piros" az igazán szenvedélyes lakóknak ajánlott: ez a szín szinte mindenhol jól mutat, és meleg hangulattal árasztja el a helyiséget. Sárgák közül a mézsárga szolgál hasonlóan barátságos hangulattal.

Az orchidea lila önmagában talán kissé sok, ám fehérrel kombinálva nagyon szépen mutat. Rózsaszín és ciklámen bútorokkal, ágytakarókkal ideális. Levendula színű falhoz szintén ezek ajánlottak.

Az enyhén barnás szavanna árnyalat barna és fehér bútorokkal mutat jól, a nagyon világos kéket szintén fehér berendezéssel érdemes párosítani.

Az alkonyat színeit ajánlott világosabb falrészekkel keverni, hogy ne legyen az összhatás túl komor - ami a berendezést illeti, sötétlila, fekete, fehér színek mutatnak legjobban hozzá: vagyis az alkony színei.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.