Bizarr szertartásra vágyik a leghíresebb kalóz

Johnny Depp: "Egy whiskys hordóba temessenek!"

Meglehetősen különös ötlete támadt Johnny Deppnek, amikor arról kérdezték, milyen temetést képzel magának: a legnépszerűbb karibi kalóz komolyan elgondolkozott egy whiskys hordón.

2011.11.11 12:29ma.hu

Johnny Depptől nem áll távol a kalózok világa: amellett, hogy az utóbbi évek leghíresebb tengeri patkányaként híresült el A Karib-tenger kalózai sorozatban Jack Sparrow kapitány alakjában, láthattuk már őt afféle modern, békés folyami "kalózként" is a Csokoládé című filmben. Ezek után nem is annyira meglepő, hogy bár a tengerészek hagyományos itala a rum, ő úgy döntött, a legjobb lenne, ha halála után egy whiskys hordóba "temetnék" földi maradványait.

A legsármosabb kalóz, Jack Sparrow

A kérdés felvetése szerencsére nem jelez semmiféle bajt a színész egészségi állapotában, mindössze arról került szóba, hogy néhány éve egy barátjának, Hunter S. Thompsonnak az utolsó kívánságát ő szervezte meg, melyben az író azt kérte: lőjék őt ki egy saját építésű ágyúból, hogy igazán látványos lehessen a távozása. "Ezért 2005-ben építettem egy óriási ágyút, és a mennybe katapultáltam a hamvait" - mesélte.

Azóta töprengett ő is valami hasonlóan emlékezetes távozásról, míg végül kikötött a hordónyi alkohol mellett, sőt, azt is hozzátette, hogy búcsúzásképp a barátai még ihatnának is a hordóból - azt nem tette hozzá, hogy még az ő belehelyezése előtt, vagy utána.

Az viszont biztos, hogy rajongói mostanában gyakran láthatják italközelben: az épp a Thompson művéből készült Rumnaplók című filmben játszik.

Még több hyr Johnny Deppről

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.