Cigit is csempészett a 21 éves fiatal

Rendőrök elől menekült a bedrogozott csempész

Rendőrök elől próbált elmenekülni egy bedrogozott csempész Sonkádon;

2010.11.19 13:45MTI

A 21 éves vásárosnaményi lakost, akinek autójában 4,3 millió forint értékű cigaretta volt, elfogták - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője pénteken az MTI-vel.

A kisbusszal közlekedő csempész nem állt meg csütörtökön a közúti igazoltatást végző rendőrök jelzésére, továbbhajtott, majd később járművét hátrahagyva, gyalog próbált eltűnni - mondta a százados.

Az üldöző rendőrök utolérték a férfit, s mert kocsijában hatezer doboz csempészett cigarettát is találtak, előállították. A gyanúsított a rendőrségen zavartnak tűnt, ezért drogtesztet alkalmaztak vele szemben, amely marihuána fogyasztását mutatta ki nála.

A vásárosnaményi lakos ellen a rendőrség kábítószerrel való visszaélés és bódult állapotban történt járművezetés miatt indított eljárást, míg a csempészésért a vám- és pénzügyőrség vonja felelősségre.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.