Baleset

Az anyósülésről kormányozta az Audit a villanyoszlopnak a feleség

Átszáguldott egy körforgalom szigetén, majd egyre gyorsulva villanyoszlopnak csapódott egy Audi Szombathelyen. A sofőr rosszul lett, lába a gázpedálra nehezedett, felsőteste a kormányra borult a felesége mellett, akinek csak pár másodperce maradt cselekedni.

2016.12.18 18:43ma.hu
Képek: 112 Emergency Press

A Vörösmarty Mihály utcai jelzőlámpától indult egy Audi A6 személyautó, amikor a sofőr váratlanul rosszul lett és elveszítette az eszméletét. Az automata váltós, több mint 220 lóerős autó másodpercek alatt nagy sebességre gyorsult, amikor a vezető lába ránehezedett a gázpedálra. A 112 Emergency Press szerint a jármű áthajtott a Horváth Boldizsár körút körforgalmán, majd a 11-es Huszár úton folytatta a száguldást.

Az utasülésen a sofőr felesége ült, aki próbálta menteni a helyzetet, és úgy kormányozni az autót, hogy ne okozzon másnak kárt. A jármű több táblát kidöntött, majd megcsúszott és egy beton villanyoszlopnak ütközött, ami a földre zuhant. Az Audiban ülő nő megsérült, férje öntudatlan állapotban került kórházba.

Ott, ahol az Audi villanyoszlopnak csapódott karácsonyfavásárt tartottak az udvarban, emiatt sokan voltak a közelben. Szerencsére sem az autó, sem a kidöntött táblák, sem a járdára zuhanó lámpaoszlop nem okozott sérülést gyalogosoknak.


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.