A lustaság fél egészség

A kreativitás alternatív felhasználása - resteknek

Egy felmérés során 20 egyetemistát kérdeztek meg arról, mi volt a leglustább dolog, amit valaha tettek.

2014.11.29 15:00ma.hu

1. Felhívtam az éttermet, hogy küldjék a pincért az asztalomhoz.

2. Van egy kutyám és egy macskám, és utálok nyitott ajtónál aludni. Namármost a kutyám általában akkor dönti el, hogy a szobában vagy kint akar-e aludni, mikor már kényelmesen elhelyezkedtem az ágyban. Ezért egy lézer-pointert tartok az éjjeliszekrényen és mikor a kutya döntött, ráirányítom az ajtóra, mire a macska becsukja azt. Ez mostanra napi rutinná vált, a cica minden lefekvéskor az ajtó mellett vár.

3 Egyszer 10 nerf-lőszert lőttem ki a villanykapcsolóra, mert nem akartam felkelni. Mind a tíz célt tévesztett, ezért világosban aludtam.

4. Inkább letöltöttem azt a dalt, amit meg akartam hallgatni, minthogy felmenjek az emeletre a cd-ért.

5. Autóval mentem suliba. A harmadik emeletre felvivő mozgólépcső nem működött. Inkább hazamentem.

6. Nem velem történt, hanem egy barátommal. Az ágyán feküdt és az orrát túrta. Nem volt zsebkendője így a „kincset” visszahelyezte természetes lakhelyére.

7. Egyszer megpróbáltam a jó részre tekerni egy 33 másodperces YouTube videón.

8. A távirányító vagy fél méterrel arrébb volt, minthogy elérhettem volna. Inkább letöltöttem egy távirányító-alkalmazást.

9. Egyszer 2 órán át antikvitásokról szóló műsort néztem, mert a macska elaludt a tévé érzékelője előtt.

10. Tapsolással irányítható lámpám volt, de utáltam tapsolni, ezért rögzítettem a hangot és elmentettem a számítógépemre.

11. Egyszer egy étteremben barbecue szósz maradt az arcomon. Nem volt kedvem elsétálni szalvétáért, inkább letöröltem egy darab kenyérrel, amit utána megettem.

12. Zsákutcában lakom, egyszer a kutyám pórázát rákötöttem egy távirányítós autóra és a nappaliból vezérelve sétáltattam meg.

13. Mindig 1:11-re vagy 2:22-re állítom a mikrót, mert nincs kedvem benyomni a nullát, mielőtt elindítom.

14. Részeg voltam és úgy éreztem, hogy nincs erőm elmenni a mosdóig. Ezért a macskaalomba pisiltem. Reggel meg kitakarítani nem volt kedvem ezért kidobtam az egészet a szemétbe.

15. Egyszer a szobatársammal lusta-kompatibilissé tettük a szobánkat. Egyikünk elérte a mini-hűtőt és a villanykapcsolót az ágyából, a másikunk pedig az ablakot és a légkondi irányítóját. Soha többé nem veszekedtünk.

16. Mindig közvetlenül a dobozból eszem az ételt, mert gyűlölök mosogatni.

17. Egyszer fél órán át vadásztam a torrent oldalakon, hogy letöltsek egy tankönyvet, amit a másik szobában hagytam.

18. Kimostam a lepedőt. 2 hónapig lepedő nélkül aludtam.

19. Egyszer megvettem 1000 darab eldobható tányért és a hozzá való evőeszközöket. Nem szeretek mosogatni.

20. A mosatlan edények csak gyűltek a szobában, és már kezdett szaguk is lenni. Nem volt kedvem mosogatni ezért lefújtam az egész halmot légfrissítővel.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.