Erősségeinket mutassuk a csábításért!

Egyenes út - így fog belédszeretni a pasi!

Ugye jól jönne olykor néhány tipp, hogyan is lehetne meghódítani valakit, akin látszik, hogy szimpatikus lennél a számára, mégsem juttok sokkal közelebb a célhoz?

2012.01.16 14:20ma.hu

Bosszantó tud lenni, ha kiszemelünk magunkat valakit, ám az álompasi csak nem akar "horogra akadni".

Ha a dolog esélytelennek tűnik, persze nem biztos, hogy erőltetni kell, ám ha úgy látszik, szimpatikusak vagyunk neki, érdemes bevetni néhány trükköt.

A csábítás művészete tanulható. Íme egy kis útmutató, hogyan szerethet belénk könnyebben a férfi. Tegyük rá a legjobb benyomást, amit csak tehetünk. Viselkedésünk, hangunk és öltözködési stílusunk is szerepet játszhat abban, mennyire bűvöljük el a pasit.

1. Maradjunk humorosak stresszes helyzetben is

Nehéznek tűnhet, de igenis fontos a kényes helyzeteket is humorral és nyugalommal kezelni. Senki sem szereti, ha valaki pánikol - ha támadó és hisztérikus a reakciónk bizonyos helyzetekre, ez a viselkedés csak eltántorítja majd a férfit. Inkább azt mutassuk, hogy mindig ott állunk majd mellette.

2. Lássa az értékeinket

Meghívni a pasit olyan eseményekre, partikra, ahol megmutathatjuk erősségeinket (sportban, éneklésben, művészetben, stb.), igen jó módszer, hogy könnyebben magunkba bolondítsuk. A férfiak szeretik más szemszögéből is látni azt a lányt, aki tetszik nekik. Mutassuk meg, hogy tényleg különlegesek vagyunk.

3. Nyűgözzük le a barátait


A pasik vonzónak találják, ha egy nőnek megvan a képessége a társasága szórakoztatásához. Tudjunk meg a barátairól többet, hogy az sem legyen titok előttünk, mi minden érdekli őket. A pasi hálás lesz, ha kedvességünkkel lenyűgözzük a társaságát.

4. A férfiak szeretik a nőiességet

A pasik kedvelik az érzékiséget, a nőies ruhadarabokat még inkább. Legyen a szekrényünkben egy pár kacér, vonzó, előnyeinket ízlésesen megmutató ruha, amelyekkel könnyebben az ujjunk köré csavarhatjuk az álomférfit.

5. Teremtsük meg a kényelmet

A kényelem igen fontos a férfiak számára. Akkor leszünk igazán vonzóak, ha jól érzik magukat a társaságunkban és nem jelent számukra stresszforrást a kapcsolat. Élvezzük az együtt töltött időt anélkül, hogy felesleges stressz-okozó kérdésekkel foglalkoznánk.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.