Feljelentést tesz

Manipulált felvételekkel zsarolhatják Kiskunfélegyháza polgármesterét

Rendőrségi feljelentést tesz Kiskunfélegyháza fideszes polgármestere, mert - mint mondta - manipulált hangfelvételekkel zsarolják, és arra próbálják rávenni, hogy lépjen vissza az indulástól az októberi önkormányzati választáson.

2014.08.25 15:05MTI

Kapus Krisztián hétfői budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy általa teljes terjedelmében nem ismert, manipulált hangfelvételekkel keresték meg őt, és ezekkel zsarolják, hogy lépjen vissza a polgármester-jelöltségtől.

Hozzátette, nem ez az első eset, hogy megpróbálják megzsarolni, lejáratni. "Bárki is áll a háttérben, visszautasítok minden ilyen jellegű módszert" - mondta a kiskunfélegyházi polgármester, közölve, hogy feljelentést tesz az ügyben, a zsarolásnak pedig nem enged, indul az önkormányzati választáson.

A hangfelvételek tartalmát firtató kérdésre azt válaszolta: azokat teljes terjedelmében nem ismeri, csak kis részletekből tudja, hogy a felvételek manipuláltak.

Kapus Krisztián a tájékoztató után kérdésre válaszolva azt nem kívánta elárulni, hogy kik állhatnak az akció mögött, de hozzátette, ha folytatják a zsarolást, nyilvánosságra hozza, kik lehetnek az illetők, akik között szerinte politikusok is vannak.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.