Választás 2014

Jobbik: BAZ megye a fellegvár

Megkezdődött a Jobbik országos kampánynyitója Miskolcon, a városi sportcsarnokban szombaton, a rendezvényen a párt valamennyi, az áprilisi országgyűlési választáson indítandó képviselőjelöltje részt vesz, ők esküt tesznek a Szent Korona hiteles másolata előtt.

2014.02.15 15:26MTI
Határon túlról (Fotó: MTI)

A teljesen megtelt sportcsarnokban, mintegy négyezer ember előtt Jakab Péter, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnöke azt mondta: a magyar életért, a magyar megmaradásért száll harcba a párt az április 6-i választáson.

A kampánynyitóra határon innen és túl érkeztek, többen a Magyar Gárda egyenruhájához hasonló öltözetben, Jobbik-zászlóval. A Himnusszal kezdődött eseményen piros, fehér, illetve zöld kartonlapokat tartottak a kezükben a nézőtéren ülők.

Pakusza Zoltán, a párt miskolci képviselőjelöltje azt mondta: Miskolcnak egy esélye van a jövőben, a Jobbik.

Vona Gábor korábban azt mondta: a "legerősebb ellenzéki pártként" vágnak neki a kampánynak, Borsod-Abaúj-Zemplén megye pedig Jobbik fellegvára.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.