81 éves nő volt az áldozata

Erőszakolt, hogy visszamehessen a börtönbe

A megélhetési gondok ellen kiváló megoldást talált egy 22 éves fiatal férfi: korábbi börtöntapasztalatai alapján úgy döntött, bűnt követ el, a rácsok mögött lesz étele és szállása is.

2011.02.10 10:29manna.ro

Rettenetes kínokat élt át Romániában egy 81 éves nő: az éjszaka leple alatt betört a házába egy 22 éves férfi, aki megverte és megerőszakolta. A fiatalember a rendőrségnek elmondta, azért tette mindezt, hogy visszajusson a börtönbe, ahol korábban lopásért ült.

Az öreg hölgynek rögtön az erőszak után nem volt ereje segítséget kérni, reggelre szedte össze magát annyira, hogy kimozduljon a házból. Mostohalányát értesítette a történtekről.

Az elkövetőt néhány óra alatt elfogták, aki mindent azonnal bevallott. Elmondta, elege lett a nehéz életkörülményeiből, ezért döntött úgy, lemond a szabadságáról.

A férfi rengeteg nyomott hagyott maga után, elfogása nem jelentett gondot a rendőrségnek.

Tettéért legkevesebb hét év börtönt kaphat.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.