Megcsalta a nejét a sztár és kormányzó?

Botrány: Schwarzenegger egy nyuszilánnyal hetyegett?

Kevés színész ússza meg mostanában anélkül, hogy ne jelenjen meg róla botránykönyv - Egy újabb most Arnold Schwarzenegger kalandjáról tudósít.

2010.09.29 13:29ma.hu

Az újabb botrányszagú kötet még napvilágot sem látott, tartalmáról azonban egyesek már szereztek információkat. Kiszivárgott például, hogy olvasható benne egy szaftos történet Arnold Schwarzenegger korábbi kalandjáról.

Arnold és Maria Shriver

A kormányzóról és filmsztárról készülő kötet írója szerint ugyanis Schwarzi elcsábult egy, a Playboy-villában megrendezett partin.

Állítólag egy csinos szőkeséggel került egy ágyba a nős színész, és erről bizonyíték is van: Hugh Hefner Playboy-mogul videófelvételt őriz róla, hiszen az egész birtok be van kamerázva...

Persze az is lehet, hogy Arnold Schwarzenegger feleségét, Maria Shriver-t annyira nem hozza ki a sodrából az eset. A páros 24 esztendeje él együtt, de már 2003-ban is megtépázta házasságukat egy kellemetlen ügy.

Akkor egy lap azt írta meg, hogy a sztárnak korábban egy 16 éves gyermekszínésszel, Gigi Goyette-tel volt intim viszonya - 28 éves korában. De az ügy kipattanása nem befolyásolta Schwarzenegger politikai pályafutását.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.