Kutyákért kampányolnak a mirigyek

Jószolgálati nagykövetnek nevezték ki az Irigy Hónaljmirigy tagjait

Különleges megtiszteltetés érte az Irigy Hónaljmirigy csapatát: a zenekar tagjait a Kutyákkal az Életért Alapítvány jószolgálati nagykövetnek nevezte ki. A fiúk örömmel fogadták a felkérést.

2015.04.29 18:00ma.hu
Fotó: Redlemon

Különleges sajtótájékoztatón vettek részt az Irigy Hónaljmirigy tagjai. A csapat mind a nyolc tagját jószolgálati nagykövetének nevezte ki a Kutyákkal az Életért Alapítvány. Sipos Peti nagy örömmel fogadta el a KÉA felkérését.

A csapat 25 éves fennállása óta mindig igyekezett jó ügyek mellé állni. Amikor Orlik Zoltán, a KÉA nagykövete felkeresett, hogy vállalnánk-e a jószolgálati felkérést, a srácokkal teljes egyetértésben mondtunk azonnal igent. A mentőkutyák fantasztikus munkát végeznek, legyen szó hazai vagy külföldi tragédiákról – bárki, bármikor számíthat rájuk. Azt gondolom, amit ők tesznek, az példaértékű, így természetes számunkra, hogy amiben tudjuk, segítjük őket” – magyarázta a zenekar frontembere.

Az eseményen a hazai mentőkutyás szervezetek példátlan összefogásról tettek tanúbizonyságot. A KÉA kezdeményezésére kilenc szervezet írt alá szakmai együttműködési megállapodást. Különleges együttműködési megállapodást írt alá továbbá Szabó Gábor, a KÉA elnöke, valamint Dr. Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.