Varga Győző egy hétre csapott fel tévésnek

Műsorvezetőként brillírozott az Irigy Hónaljmirigy tagja

Egy hétre műsorvezetőnek állt az IHM sztárja - Varga Győző ezúttal a "nyolc kan" tagjai helyett egy csinos hölgy, Czippán Anett oldalán csillogtatta meg tehetségét.

2015.01.16 16:00ma.hu
Fotó: FEM3

Varga Győző Czippán Anett műsorvezető társaként a televíziós szakma szépségeibe és nehézségeibe egyaránt betekintést nyert. „Igazán üdítő volt, hogy a műsornak köszönhetően olyan emberekkel találkozhattam, mint Janicsák Veca, Csepregi Éva vagy éppen Koós János, akikkel máskor csak pár pillanatra futunk össze, most viszont alkalmunk nyílt nyugodtan beszélgetni egy rövid ideig. A műsorvezetés nehezebb oldala, hogy itt érdemes odafigyelni arra, amit az interjúalanyok mondanak, nem úgy, mint egy átlagos magánbeszélgetésben, ahol fél perc múlva már nem emlékszem semmire” – mondta nevetve Győző.

Az előadó azt is elárulta, hogy nem volt ismeretlen számára a terep: az Irigy Hónaljmirigy tagjaként gyakran vendégeskedett reggeli műsorokban, sőt paródiát is készítettek már ezekről az adásokról. Talán ennek is köszönhető, hogy Győző ezen a héten a Fem3 Café vendég műsorvezetőjeként igazi profihoz méltóan szerepelt a kamerák előtt.

Ezelőtt is szerepeltünk már televíziós műsorokban, sőt egyszer a műsorvezetést is kipróbáltuk a zenekar tagjaival, így ismerős volt számomra a közeg - ráadásul Anett is rengeteget segített a tanácsaival. Alapvetően könnyű dolgom volt, mert a koncerteken is folyamatosan beszélünk a közönséghez, élő átkötő szöveget mondunk nekik az előadott számok között, és nagyon odafigyelünk az aktuális igényekre. Mivel az IHM idén már 25. születésnapját ünnepli, nyugodtan mondhatjuk, hogy negyed évszázados tapasztalat áll a hátam mögött” – mondta el Győző, aki hamarosan pihenni indul családjával.

Az IHM tagjaira rá is fér a kis kikapcsolódás, hiszen a csapat idén egy látványos nagykoncerttel ünnepli 25. születésnapját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.