DJ Dominique nemzetközi vizeken már befutott

Egy biztos győztesről már tudni az Eurovíziós Dalfesztiválon!

Hatalmas megtiszteltetés érte Dj Dominique-et. A hazai sztárlemezlovas a napokban tért haza Máltáról, ahol zsűritagként vett részt a távoli ország nemzeti döntőjén: nemzetközi szakemberként őt hívták meg erre a nagyszabású eseményre.

DJ Dominique Máltán is szaktekintély képgaléria

2012.02.13 13:45Sunhill Media

DJ Dominique-et, a magyarországi Eurovíziós dalverseny nemzeti döntőjének zenei producerét nemzetközi szaktekintélyként hívták meg a máltai versenyre, zsűritagként. Máltán a vártnál több produkció nevezett be, így a kinti ítészek dolga is nagyon nehéz volt.

"24 fantasztikus produkció közül választottuk ki a nyertes számot, ami igen nagy fellépőszám, tekintve, hogy Máltán mindössze 400 ezren élnek. A zsűrizés mellett azért maradt egy kis időm megnézni a várost is, ami nagyon nagy hatással volt rám.

DJ Dominique a máltai selejtező zsűrijében (Fotó: SunHill Media - A galériához KATT a képre!)


Miután ez egy kis lakosságú ország, nagyon barátságosak és vendégszeretőek voltak. Máltán az Eurovíziónak hatalmas hagyománya van, így mikor az adás megy, kiürülnek az utcák és rekordszámú SMS-t küldenek az emberek. Aki megnyeri a nemzeti döntőt, egy csapásra a legnagyobb sztár lesz Máltán” - mesélte a kinti élményeit DJ Dominique.

A versenynek egy szupersztár vendégfellépője is volt, a tavalyi Eurovíziós verseny győztese. "A 2011-es győztes, az azerbajdzsáni Nikki mindenkit levett a lábáról, nemcsak fantasztikus hangjával, szépségével, hanem közvetlenségével is. Nagyon szimpatikus volt és rengeteg jó tanáccsal szolgált a máltai versenyzőknek. Ezeket a javaslatokat én átadom a magyar versenyzőknek, hátha találnak köztük valami jó ötletet, amivel még sikeresebbek lehetünk a Baku-i versenyen” - mondta a sztár-DJ hazajövetelekor.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.