Üzlet

Andy Vajna nyithatja meg az ország első online kaszinóját

Az üzletemberhez köthető Vegas.hu elsőként kapott engedélyt online kaszinó üzemeltetésére Magyarországon a NAV-tól.

2017.02.07 15:10ma.hu
Fotó: MTI

Az LVC Diamond Kft. kaszinóüzemeltető megkapta az első magyarországi online kaszinó üzemeltetésére vonatkozó engedélyét a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV), a Vegas.hu oldalon a játékosok regisztrációja hamarosan megkezdődik - közölte a cég az MTI-vel kedden.

Az engedély a NAV honlapján közzétett adatok szerint 2024. december 31-ig érvényes.

A cég tájékoztatása szerint a játékosok a befizetéseket bankkártyával, feltöltőkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy e-pénztárca megoldásokkal tudják intézni és egy napi 24 órában működő angol és magyar nyelvű élő, online ügyfélszolgálat áll majd rendelkezésükre.

Az Andy Vajna érdekeltségi körébe tartozó Las Vegas Casino Csoport 2015 óta 5 kaszinót üzemeltet Budapesten, jelenleg több mint 700 munkavállalót foglalkoztat. A nyilvános cégadatok szerint a cég utolsó lezárt gazdálkodási évében, 2015-ben 14,34 milliárd forint árbevételt ért el, adózott eredménye 4,1 milliárd forint volt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.