The show must go on

Vajna rádiójánál folytatják Sebestyén Balázsék

A Morning Show stábja a Rádió1-hez szerződött. Ígérik, ott folytatják, ahol a Class FM-nél abbahagyták.

2016.12.02 12:39próba
Fotó: Facebook/Sebestyén Balázs Official

Sebestyén Balázs pénteken jelentette be, hogy a Morning Show stábjával a Rádió1-hez szerződtek. A népszerű rádiós műsorvezető műsorkészítő társaival együtt nemrég hagyta ott a Class FM-et, és eddig nem lehetett tudni, hol folytatják majd a műsort.

Mint mondta, rengeteg megkeresést kaptak: több vidéki és fővárosi adó is élénken érdeklődött, és a közszolgálati média vezetői is megkeresték őket.

Végül azért választották az Andy Vajna nevével fémjelzett Rádió1-et, mert "ígéretet kaptak arra, hogy szabad kezet kapnak és úgy folytatják, ahogy a Class FM-nél abbahagyták".

A szerződést csütörtökön írták alá, a Morning Show "Reggeli Show" néven indul újra december 5-én.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.