Hirdetési ajánlat

Értékarányos reklám a www.ma.hu hírportálon.
2003.10.10 12:29, Forrás: ma.hu

Hirdetési ajánlat

Napi árak:

Napi árak, PI alapon, per view:

1: Kérhető olyan beállítással, hogy minden olvasónak csak egyszer jelenik meg naponta, beúszó és takaró flash is lehet: felára a nomál ár 1,7-szerese.

Szöveg alapú hirdetés:

Amennyiben a linkes hirdetést 5 napra rendeli meg, úgy a hétvégi plusz két nap ingyenes megjelenési lehetőséget biztosítunk linkes hirdetésének.

Minden technikai csere a kért időponton belül 1.500 Ft. technikai felárat tartalmaz, illetve ha egy hétnél kevesebb időtartamra kérnek linket, akkor is 1.500 forint technikai költséget felszámolunk. Egy hónapon belül amennyiben megvannak a pontos dátumok, lehet előre lefoglalni 5 napot és akkor ugyanez a tarifa él.

Szponzori hirdetés

Ezen kívül van lehetőség gold szponzori hirdetésre, ahol minden oldalmegjelenésre a rovatok többségében (nyitó 100%, bel-külföld és bulvár is 100%-ban) megjelenik a banner (esetleg több fajta egy kampányból), ennek ára havi hárommillió forint plusz áfa. Ez a legkedvezőbb árú bannert biztosítja! Így, a hétköznapi 80000-100000 oldalletöltést figyelembe véve (hétvégén kevesebb, hétköznap a több) egy forint alá kerülhet egy banner megjelenés. Ez a szponzori státusz megkülönböztetett PR lehetőségekre is ad lehetőséget, sima PR cikkek nem hirdetőknek is lehetőség a sajto@ma.hu címen. Egyéb szponzori lehetőségek is vannak, megegyezés szerint, mint ezüst és bronz, ami alacsonyabb árú lehetőség, valamint a design elemeket is átalakító - ezért drágább - titán szponzori státusz. Ezekről szívesen tájékoztatjuk személyesen is, ezeket közösen alakítjuk ki az igényeknek megfelelően.

Amennyiben kérik, kreatív csapatunk kialakítja az Önök komplett webes kampányát, vagy egyszerűen csak elkészítjük bannerüket, melynek ára általában: 10.000,- Ft + Áfa/banner. Szponzornak ezen utóbbi ingyenes.

Amennyiben további kérdéseik lennének, kérem forduljanak Finszter Henrietthez az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: info@ma.hu
Tel: +36 70-249-1374

Feltételek:

• A hirdetés megjelenését a reklám anyagok leadásához képest két munkanapon belül vállalja a ma.hu, de általában azonnali felhelyezés is megoldható. Minimális rendelés 50.000 Ft.

• Osztott hirdetést minimum 4 hét megjelenési idővel vállalunk.

• A feltüntetett árak Áfa nélkül értendőek.

• Fizetés a kampányok teljesítése után, a számla kézhezvételét követő 8 napon belül, átutalással történik; havi elszámolással hosszabb kampány esetén. Megrendelés csak írásos formában lehetséges, melyet írásos visszaigazolás követ.

prev[4/5]next
  1. Érje el célcsoportját velünk, a legkedvezőbb áron!
  2. A ma.hu látogatási gyakorisága különböző szegmensekben
  3. 3. oldal
  4. Hirdetési ajánlat
  5. Kreatív cikke az értékarányos reklámokról

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

2005-ös hirdetési ajánlat word dokumentum formában


Belépés és regisztráció


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.