Hirdetési ajánlat

Értékarányos reklám a www.ma.hu hírportálon.
2003.10.10 12:29, Forrás: ma.hu

Az olvasók "heavy user"nek minősíthetők. Közel kétharmaduk (65%) naponta többször is internetezik, további bő tizedük (12%) naponta egyszer. A legalább naponta a világhálóra látogatók aránya így megközelíti a négy ötödöt.

A www.ma.hu internetes hírportál látogatóinak számát a www.webaudit.hu oldal regisztrálja, ahol bármikor megtekinthető oldalunk látogatottsága. Jelenleg azonban álljon itt pár szám, amely viszonyítási alapot ad, ahhoz, hogy megközelítőleg hány emberhez juthat el általunk a reklám egy adott héten a ma.hu networkön belül. A ma.hu netet naponta százezer ember látogatja, a ma.hu hírportál ezen belül ezt egy hétre vetítve érheti el, de ezek mindig pillanatnyi értékek, nagyban függnek az adott napok egyéb tényezőitől; rendkívüli események esetén ezek a számok többszöröződhetnek is. Ezekről mindig az adott nap után láthatunk eredményeket a Medián webaudit oldalain.

Ahhoz, hogy egy szokásos naptól eltérő adott nap kiemelkedő terhelését is technikailag zökkenőmentesen kiszolgálja a műszaki háttér, a magas szintű technikai színvonal alkalmazása biztosítja. A ma.hu PortalWare enterprise portálmotor alatt fut, melyet több hír és önkormányzati portál és a sulinet.hu is alkalmaz. Hibatűrő, kiemelkedő megbízhatóságú szervereket alkalmazunk 0-24 óráig tartó személyes felügyelettel.


Egy konkrét példa a webaudit oldalakból, de ezek a statisztikák on-line használhatóak a www.webaudit.hu címen:

prev[3/5]next
  1. Érje el célcsoportját velünk, a legkedvezőbb áron!
  2. A ma.hu látogatási gyakorisága különböző szegmensekben
  3. 3. oldal
  4. Hirdetési ajánlat
  5. Kreatív cikke az értékarányos reklámokról

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

2005-ös hirdetési ajánlat word dokumentum formában


Belépés és regisztráció


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.