Hirdetési ajánlat

Értékarányos reklám a www.ma.hu hírportálon.
2003.10.10 12:29, Forrás: ma.hu

Érje el célcsoportját velünk, a legkedvezőbb áron!

                                                                                                                                            

A Kreatív magazin által végzett felmérés grafikonjából kiderül, hogy a PI (lapletöltés) alapú reklámokkal a leghatékonyabban velünk juthat el célcsoportjához. A PI alapú reklámoknál nem lehet előre meghatározni konkrétan hány emberhez jut el, hisz egy főre jutó lapletöltés naponta tucatra, akár több százra is tehető. A www.ma.hu hírportál a lapletöltéseihez képes sok egyedi látogatóval rendelkezik, ami annyit jelent, hogy nálunk általában egy látogatóra napi 4 lapletöltés társul. Ez más internetes lapok esetében akár duplája, vagy triplája is lehet. Amennyiben nálunk PI alapú hirdetést választ a legkevesebb költségért arányosan több emberhez tudja eljuttatni reklámjait. Sőt, garantált összegű bannerekkel, még ennél is kedvezőbb lehetőségek is rendelkezésre állnak, és esetleges csökkent PI esetén visszatérítés jár, így tervezhetőbbé válik egy-egy kampány.

Természetesen számunkra nem csak a mennyiség, hanem a minőség is fontos, amit kitűnően fémjelez Pállfy István hírtelevíziós szakember véleménye, melyet a Figyelőnetnek nyilatkozott: "Hírportálokkal [...] kezdem a napot, de ebben újat, jobbat annál, mint amit az olvasó is nyilván használ és megismert, a Ma (www.ma.hu) kivételével nemigen tudok mondani."

Ezenkívül fontos megemlíteni azt is, hogy a www.ma.hu hírportál ISO 9001:2001 szerint auditált szerkesztőség, mely minőségbiztosítás mind a tartalom, mind a reklámok kezelésre is vonatkozik.

[1/5]next
  1. Érje el célcsoportját velünk, a legkedvezőbb áron!
  2. A ma.hu látogatási gyakorisága különböző szegmensekben
  3. 3. oldal
  4. Hirdetési ajánlat
  5. Kreatív cikke az értékarányos reklámokról

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

2005-ös hirdetési ajánlat word dokumentum formában


Belépés és regisztráció


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.