Színes

Tusup semmibe vette a bírósági ítéletet

Nem térítette meg a perköltséget és a kötelező bocsánatkérés is elmaradt.

2018.07.19 10:10ma.hu

Shane Tusup ellen volt kollégája, a skót Darren Ward indított becsületsértési pert, melyet meg is nyert. Hosszú Katinka volt edzőjét a 135 ezer forintos perköltség kifizetésére, valamint bocsánatkérésre kötelezte  a bíróság, ám a Blikk úgy  tudja, egyik sem történt meg.

"Kiábrándító, hogy ennyire kevés tiszteletet mutat a magyar jogrendszer iránt" – magyarázta Ward, aki jelenleg Új-Zélandon edzősködik. "A bíróság az én javamra döntött, Tusupnak meg kellett volna térítenie az ügy miatti perköltségemet, s arra is kötelezték, hogy írásban kérjen tőlem bocsánatot. Ezt nem tette meg az előírt, május 9-i határidőig. A törvényes képviselőm írásban kereste az ügyvédjét, de még nem kaptunk választ”- folytatta.

Mint ismeretes, Tusup tavaly áprilisban a debreceni országos bajnokságon a medence mellett fenyegette és meglökte volt párjával közös úszóklubja, az Iron Aquatics akkori trénerét.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.