"Keményen megdolgoztunk azért, amit elértünk!"

Csomagküldő hozza Elton John kisfiának az anyatejet!

Őszinte vallomásában nemcsak meglepő, de néha már-már megbotránkozásra is okot adó titkokat árult el Elton John egy tévéinterjúban. Egyúttal számos pletykát megcáfolt.

Tündéri baba: íme Zachary, Elton John és David Furnish fia! képgaléria

2011.04.27 09:29ma.hu

Eddig csak egy-egy pillanatra láthatta a nagyközönség Elton John kisfiát, de a zenész és élettársa most hosszú tévéinterjúban mutatta be nemcsak a 4 hónapos Zacharyt, de számos „titokról” is fellebbentették a fátylat, más híreszteléseket viszont ezzel egyidőben eloszlattak.

A legmeghökkentőbb kijelentés minden bizonnyal az volt, amikor a 64 éves művész és 48 éves partnere, David Furnish elmesélték, Zachary nem tápszert kap, de nem is valamelyik gyűjtőállomásról hozzák az igazi anyatejet neki.

Ellenkezőleg: a kisfiú annak a nőnek a tejét kapja minden nap, aki ténylegesen a világra hozta őt, de mivel elég távol lakik a kispapáktól, a FedEx csomagküldő szolgálat szállítja a biológiai anyától származó tejet!

Határozottan cáfolták viszont azokat a bulvárhíreszteléseket, melyek szerint több millió dollárért saját óvodát alakítottak ki az otthonukban, négy dada vigyáz Zacharyra, és az sem igaz, hogy külön szakácsot tartanak, aki a babának szánt ételeket elkészíti.

Egyetlen dadánk van, és nagyon sokat vagyunk mi magunk is a kicsivel. Az etetését is mi intézzük.” – szögezte le Elton John az ABC televízió 20/20 című műsorában. „Mi foglalkozunk vele, mi fürdetjük, mi etetjük, és esténként egy-egy mesét mondunk neki.” – tette hozzá.

Fotó: Splash (További képek a galériában: KATT ide!)


David Furnish-sel azt is elmondták, hogy a legnehezebb feladatot az jelenti, hogy nem szeretnék „elrontani” a kisbaba életét. „A legrosszabb dolog, amit tehetünk, és sokszor láttam már megtörténni, hogy a gyermeknek mindent ezüsttálcán nyújtunk át. Nehéz híres ember gyermekeként felnőni, és mi nagyon jól ismerjük a buktatóit.” – hangoztatta a páros.

Ezért elhatározták, úgy fogják nevelni Zacharyt, hogy ne érezze, milyen híres szülők árnyékában élni.

A két híres embert sokszor éri az a vád, hogy luxuskörülmények között élnek és ezt óhatatlanul megkapja a kisbaba is, ám ehhez Furnish csak annyit fűzött: „Lehet, hogy valóban luxuskörülmények között élünk, de mindenért keményen megdolgoztunk. Elton is és én is mindent megtettünk a karrierünk érdekében, és csak a saját ambícióinknak és a rengeteg önképzésnek köszönhetjük, hogy itt tartunk. Azt szeretnénk, hogy Zachary is ugyanilyen legyen.

De egyelőre még csak a kényeztetésnél tartanak, ami érthető egy ekkora csöppség esetében. John már egy dalt is írt a karácsonykor született kisfiának.

Imádom a kisfiam, ő minden örömöm és büszkeségem. Ő a legszebb kisbaba.” – mondja. „Igen, te egy gyönyörűség vagy” – csókolta meg elérzékenyülve a gyermek homlokát.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.