Béranyától született babája a zenésznek

Először jelent meg gyermekével Sir Elton John

Először jelent meg apaként, gyermekével a kezében a celebsajtó nyilvánossága előtt Sir Elton John.

Elton John és párja, David Furnish képgaléria

2011.01.18 19:00MTI
Fotó: celebritybabyscoop

A brit énekes szupersztár karácsonykor lett apa, amikor egy béranyától gyermeke született. Azt továbbra sem lehet tudni, hogy a kisfiú, Zachary Jackson Levon Furnish-John biológiai édesapja kicsoda, de jogilag Sir Elton és partnere, David Furnish brit-kanadai filmproducer a gyermek szülei.

Az idén 64 esztendős Elton John az első számú brit celebmagazin, az OK! kedden megjelent legújabb kiadásának címoldalán mutatta meg - most először - a rajongóknak a kisfiút.

A pántos farmerruhába öltöztetett, mezítlábas Zachary az egész oldalas fotón békésen alszik a pop-rock egyik legnagyobb, szélesen mosolygó világsztárjának kezében, mögöttük a 49 éves Furnish tekint a kamerába, szintén boldog mosollyal arcán.

A lapnak Sir Elton elmondta: jelen volt a gyermek születésénél. "Nincsenek megfelelő szavak ennek az érzésnek a kifejezésére ... leírhatatlan!" - áradozott az élményről az énekes. Felfedte azt is, hogy Zachary "rakétasebességgel jött a világra".

Sir Elton elmondta: vagyona ellenére nem szándékozik elkényeztetni kisfiát, de szeretetében fogja fürdetni. A gyermek mindazonáltal anyagi szempontból sem került rossz helyre.

Sir Elton vagyonát a The Sunday Times című vezető brit konzervatív vasárnapi lap által a brit pénzarisztokrácia leggazdagabb felső ezréről évente kiadott rangsor, a Rich List tavaly 185 millió fontra (60 milliárd forintra) becsülte.

Elton John és partnere régóta táplált szülői ambíciókat, és nemrég megpróbáltak örökbe fogadni egy kisfiút, aki egy ukrán gyermekotthonban él. Az örökbefogadás azonban az ukrán törvények miatt nem sikerült.

Sir Elton egyrészt túl idősnek bizonyult ehhez - a helyi jogszabályok alapján a korkülönbség a nevelőszülő és a gyermek között nem lehet több 45 évnél -, ráadásul Ukrajnában nem adható örökbe kisgyermek homoszexuális párnak.

Apa lett karácsonykor Elton John!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.