Gyász

Kiderült, mi lesz Terry Black gyermekeinek a sorsa - ugyanis nincs hozzátartozójuk

Terry Black ügyvédje árulta el, hogy mi lesz Danival és Fanny-val, mivel nincs olyan ismerősük, aki gondoskodhatna róluk.

2019.09.18 18:10ma.hu

Mint ismeretes, 71 éves korában meghalt Rácz Károly, közismertebb nevén Terry Black egy müncheni kórházban. A Németországban élt híresség szeptember 13-án még arról számolt be közösségi oldalán, hogy sikerült a szívműtétje.

"Az, hogy az életük hogyan fog tovább folytatódni jogi értelemben és egzisztenciális értelemben, talán nem lesz olyan nagy probléma. Azt mondta nekem Dani, hogy a gyámügyesek, akik már Terry halála napján kijöttek hozzájuk - mert a szomszéd bejelentette, hogy a két kiskorú felügyelet nélkül van otthon -, borzasztó empatikusan és nagyon segítőkészen álltak hozzá a történethez. Azt mondták, hogy mivel Dani két hét múlva betölti a 18-at, semmi akadálya nem lesz annak, hogy ő legyen Fannyka, a húga gyámja" - árulta el a Mokkában Mester Csaba ügyvéd. Hozzátette, ilyenkor hivatalból minden eljárást elindítanak, a különböző támogatásokat is. Leszögezte, hogy a gyerekek Németországban maradnak.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.