Az anyós nem tudott az esküvőről...

Biztosnak tűnik: Sarkozy újra megnősült!

Egyre több információ támasztja alá, hogy valóban megtartotta nagy titokban esküvőjét Nicholas Sarkozy francia államfő és párja, Carla Bruni.

2008.01.16 09:23ma.hu

Míg eddig főként egy-egy ismerős beszámolójára támaszkodva állították a francia lapok, hogy Nicholas Sarkozy valóban megnősült, addig mostmár egyre több információ szivárog ki a nagy eseményről.

Az ötvenkét esztendős Sarkozy nem csinált titkot belőle, hogy hamarosan újra az oltár elé áll, de afelől biztosított mindenkit, hogy a ceremóniáról csak akkor fogunk értesülni, ha már megtörtént. A francia elnök néhány hónapja vált el előző feleségétől, Ceciliától, így amikor összejött Carla Bruni volt topmodellel, valószínűleg senki sem gondolta volna, hogyilyen hamar újra kimondja az igent. A ceremóniát állítólag csak szűk körben, az Élysée-palotában tartották, a családon és a barátokon kívül senki sem volt jelen a rendezvényen.

Ami azonban megdöbbentő, még a menyasszony édesanyja, Marisa Bruni sem tud az esküvőről. A Daily Mail-nek nyilatkozva az asszony azt mondta: nem tud esküvőről, de minden előfordulhat. Hozzátette: ahogy ismeri a lányát, igaz lehet a titkos esküvő.

Hivatalosan persze még nem erősítették meg a házasság hírét. Sarkozy szóvivője és Carla Bruni sem nyilatkozott. A sajtóban egyébként elterjedt, hogy a hirtelen esküvő nem véletlen: az elnök magával akarta vinni egy hivatalos útjára a kedvesét, de ha csak barátnőjeként ment volna vele Bruni, az diplomáciailag megbonyolította volna a dolgokat: hiszen korábban már volt erre példa.

Egyiptomba ugyanis együtt utazott a páros, ahol azon kívül, hogy csupán barátnőként nem szívesen látták a helyiek Brunit, az is fergeteges pletykát indított útjára, hogy kiderült: Sarkozy ugyanolyan gyűrűvel jegyezte el a szerelmét, mint annak idején a feleségét...

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.