Goztola Krisztina túl sokat kacérkodott

Rendőrkézre került a gyönyörű színésznő

Nem is olyan régen még New Yorkban koptatta a deszkákat, ahol Dustin Hoffman nyomában tanulta a színészmesterség finom trükkjeit, most azonban más szerepben találta magát Goztola Krisztina.

2013.04.04 13:44ma.hu

Goztola Krisztina nemrég még Dustin Hoffman tanárától tanulta a színészmesterséget New Yorkban, most pedig az M1 egyik sikersorozatában láthatjuk őt viszont. A szexi műsorvezetőt alakító Kriszta mindent megtesz, hogy elcsavarja a sorozat rendőreinek fejét – lehet tippelni, vajon sikerrel jár-e.

Fotó: JT Press

A Krisztina által megformált csábító tévés személyiség a köztévé saját gyártású akciósorozatában, a Haction Újratöltve című sorozatban tűnik fel. A nagy sikernek örvendő sorozat a Kiemelt Ügyek Osztálya fedőnévvel bíró nyomozó-felderítő csapat átlagosnak nehezen nevezhető mindennapjait meséli el.

Goztola Kriszta ezúttal olyan sztori részesévé válik, ahol mindennaposak az izgalmas bűnesetek és az információs csúcstechnológia alkalmazása, de természetesen a románc és a nevetés sem hiányozhat. Kriszta korábban több sikeres magyar sorozatban is bizonyított: ilyen volt például az Életképek, ahol a pár epizód erejéig felbukkanó Krisztinát alakította, vagy a Tűzvonalban dögös Fruzsinája.

És hogy van-e élet a sorozatokon túl? Már hogyne lenne! Tekintélyes mennyiségű filmszerep, igényes színházi szereplés (legutóbb például a Miért nem marad reggelire? Lukács Sándorral) és nemzetközi produkciók hada sorakozik az imponálóan sokoldalú művésznő háta mögött. És akkor a kozmetikai kampányról, a szépségversenyről vagy Google-háziasszonyságáról még szót sem ejtettünk.

Mozgalmas életet él a világot megjárt színésznő, nem csoda tehát, hogy a sorozatban is egyből fel tudta venni az iramot. Mondanunk sem kell: rajongói és sorozatbeli nyomózóinak legnagyobb örömére!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.