Egyszerűtől a szőnyegektől roskadóig

Képek - A leghangulatosabb 12 tipp hálószobához!

Nem mindenki érzi jól magát egy bizonyos stílusú szobában. A saját ízlésünk szerint kialakított hálóban szeretünk leginkább pihenni, de mindenkinél más, mi jelenti számára a hangulatot.

Otthon - A legjobb 12 tipp a hangulatos hálószobához! képgaléria

2011.12.13 15:55ma.hu

Mindannyian mások vagyunk - ahogyan a dal is mondja. Nem véletlen, hogy mindenki egy kicsit más stílusú otthonban érzi jól magát, a saját ízlése szerint alakított hálószobában tud a legjobban pihenni.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: schoener-wohnen.de

Van, aki számára a hangulatost az egyszerű felületek, a minimális berendezés, a sima fehér vagy régies hangulatú fal és a fapadló adja.

Mások a sok bútort, dekorációs elemet, a tömöttebb tereket kedvelik, és hogy szőnyegek ne borítsák a padlót, arról szó sem lehet. Lehetőleg valami ránézésre is kényelmes, "süppedős" szőnyeg legyen az...

A hálószobába valóban nem érdemes sok bútort zsúfolni, elég, ha megvannak a legszükségesebb pakolófelületek, egy szekrény, az ágy és persze a hangulat világítás...

Ideális megoldás a ruhákat egy külön kis részbe rejteni, ha van hozzá hely: a gardrób tolóajtó mögött bújik meg, amelynek felülete a szoba hangulatához passzoló minta díszít.

Lessünk el néhány jó ötletet!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.