Régi, mégis új - felturbózott karácsonyi dekoráció

Képek - Díszek, melyektől a vendég szája tátva marad

A modern otthonok tulajdonosaitól nem állnak távol a kreatív ötletek, és ezekben a lakásokban valóban jól mutatnak a szokványostól eltérő dekorációk.

Otthon - Ötletes modern díszek karácsonyra képgaléria

2011.12.01 15:55ma.hu

A karácsony közeledtével olykor még azok is kedvet kapnak egy kis alkotásra, akik egyébként nem sokat kreatívkodnak.

Érdemes belevágni, mert újszerű és jópofa adventi díszek, fenyőfára akasztható apróságok és kertbe is kitehető hangulatkeltők hozhatók össze olcsón és egyszerűen.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: schoener-wohnen.de

Nemcsak a megszokott anyagok és formák - csillagok, gömbök és angyalkák - használhatók, fából, dobozokból, műanyag díszekből, akár gombokból is alkothatunk különleges és egyedi dolgokat.

A fenyőfa ágat más faágakkal is helyettesíthetjük, melyekre nem szokványos színes díszeket aggathatunk. Az anyagból kivágott hóember, rénszarvas és szánkó sem mindennapi!

Az átlátszó műanyag gömbökbe könnyedén csúsztathatunk apró tárgyakat: gyufát, girland darabot, színes köveket vagy cukrokat.

Felfüggeszthető "díszcsomagot" készíthetünk a hagyományos gömbök és néhány meghökkentő, oda nem illő tárgy összeerősítésével.

A vendégek szája biztosan tátva marad.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.