Programajánló

Virtuózok viadala: Alexander Rybak lesz a sztárvendég

A hegedű áll a középpontban a Virtuózok Viadala elnevezésű koncertsorozat következő állomásán a Várkert Bazárban. A közmédia klasszikus zenei versenyén feltűnt tehetségek, köztük Sándor Zoltán fellépése mellett a sztárvendég Alexander Rybak norvég hegedűs-énekes lesz.

2016.01.28 13:06MTI

"A televíziós tehetségkutatóhoz kapcsolódva tavaly indult a Virtuózok Viadala koncertsorozat, amelyen minden alkalommal egy hangszer a főszereplő, és mindig meghívunk egy külföldi sztárt. A mostani, harmadik estre érkező minszki születésű, norvég Alexander Rybak nem csak hegedűvirtuóz, popsztár is, 2009-ben megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált" - mondta Peller Mariann producer a csütörtöki sajtótájékoztatón a budai Várkert Bazárban.

Február 27-én Sándor Zoltán, a 2014-es első Virtuózok-verseny döntőse paraván mögött fog párbajozni Alexander Rybakkal. Az est során fellép a tavalyelőtti műsor több további hegedűs szereplője is, Kiss Zoltán, Váradi Gyula és Lakatos Vivien. Kesselyák Gergely karmester, a műsor zsűritagja elmondta: nagyon várják a Virtuózok folytatását, amely idén lesz a Duna Televízióban.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.