A kasszáknál erősebb volt a GRU 2

Animáció győzte le az új Johnny Depp-filmet

Legyőzte a nézőkért vívott harcban a Gru 2 című animáció a Johnny Depp főszereplésével készült A magányos lovas című filmet az észak-amerikai mozikasszáknál.

2013.07.07 19:10MTI
Johnny Depp (Fotó: MTI)

A Gru 2-re a hétvégén 82,5 millió dollárért (mintegy 18 milliárd forintért) váltottak jegyet a kanadai és egyesült államokbeli érdeklődők, ehhez jön még a függetlenség napi munkaszünet 60 milliója, így a film az utóbbi napokban összesen 142 millió dolláros bevételt hozott. Az animációt csütörtök óta vetítik a magyar mozikban is. 

Johnny Depp nagy költségvetésű westernje a héten debütált az észak-amerikai mozikban. A filmre a hétvégén 29,4 millió dollár értékben adtak el jegyet, a munkaszüneti időszakkal együtt pedig összesen 48,9 millió dollárt "keresett" a negyvenes-ötvenes években futott tévésorozat új feldolgozása. 

A hétvégi boxoffice-lista képzeletbeli dobogójának harmadik helyén a Női szervek című, Sandra Bullock főszereplésével készült zsarukomédia végzett, 25 milliós bevétellel.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.