Egyéb sztárfellépők is lesznek

Joyce DiDonato lesz a Müpa sztárvendége

A Metropolitan Opera közvetítésekből ismert amerikai mezzo, Joyce DiDonato lesz a Művészetek Palotája (Müpa) egyik idei sztárvendége, de fellép a belcanto királynőként emlegetett Edita Gruberová, a régizenészek közül Jordi Savall, az újévi koncertet pedig René Jacobs vezényli.

2013.04.10 14:00MTI

Az új évaddal a Müpa arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a kultúra segítségével feltárható az út, amely a tágas horizonttól, vagyis az idei szlogentől önmagunk megtalálásáig, identitásunk felismeréséhez vezet - mondta Káel Csaba, az intézmény vezérigazgatója a szerdai sajtótájékoztatón. 

A 2013-14-es évad művésze pozícióban Kocsis Zoltánt a világhírű csellista, Perényi Miklós váltja. A kétszeres Kossuth-díjas művész kamaramuzsikusként és szólistaként is közönség elé lép, a Liszt Ferenc Kamarazenekar után pedig az MR Szimfonikusok lesz az évad zenekara.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.